Risotto med rucola og hvidløg (ca. 4 personer)
Ingredienser:
4 dl Risottoris
8 dl Grønsagsboullion
1 spsk olivenolie
3 fed hvidløg
1 løg
1 dl tør hvidvin
salt
peber
100 g Rucolasalat
Revet parmesan
Variant 1:
Tilføj 1/2 stængel skiveskåret blegselleri
Variant 2:
Erstat Rucola m. Bacon
Variant 3:
Erstat Rucola m. 30 g. Mascarpone og et par dråber trøffelolie
Fremgangsmåde:
- Varm bouillonen op
- Svits tynde skiver hvidløg. Tag hvidløget op.
- Svits ris og hakket løg i 5 minutter.
- Tilsæt vin, salt og peber og kog i et minuts tid. Rør konstant.
- Tilsæt bouillonen lidt ad gangen. Vent til det er absorberet før der tilsættes mere.
- Fjern gryden fra blusset. Tilsæt hvidløg og hakket rucola.
- Server med parmesan.