Salat med Beluga Linser
Ingredienser:
2 dl Beluga linser
1 l vand
1 tsk Salt
Grønsagsboullion (f.eks 1 knorr terning)
1/2 squash
1 Rød chili - styrke efter personlig smag
1 Rød sød peberfrugt
6 forårsløg
* Feta ost.
Dressing
1 fed hvidløg
2-3 spsk Vindruekerneolie
2 spsk Æblecider eddike
Salt
Sukker
Peber
1 tsk Honning
1 tsk stærk sennep
Fremgangsmåde:
Sæt vand i kog inkl. salt og boullion terning.
Rens grønsager.
Skær squash, peberfrugt og forårsløg i mundrette stykker.
Hak chili fint.
Skyl linserne og kog dem derefter i 18 minutter (så beholder de lidt bid) - si derefter vandet fra.
Hak eller pres hvidløg.
Bland dressingen - undtagen olien som kan tilsættes langsomt under omrøring (man kan også bare blande det hvis man ikke gider det lidt lækrere emulgerede look)
Rør alle ingredienser sammen.
* Smager også godt med feta ost i tern eller smuldret hvis man foretrækker en ikke vegansk version